This is a free Purot.net wiki
  • View:

Hotelli Hullu Poro

Hotelli Hullu Poro

Hotellityyppi

Hullu Poro on aito lappilainen monipuolinen, joustava ja luotettava yritys, joka tarjoaa monipuolisesti hotellipalveluitaan niin kokousasiakkaille, ulkomaalaisille ryhmille, lapsiperheille sekä monille muille matkailijoille. Hotelli on perusteettu vuonna -92. Toiminta on kasvanut majoituspuolella niin, että hotellihuoneita on 157, niiden lisäksi majoituksesta huolehtii myös hostelli ja pethouse.

Luokittelu

Hotelli Hullu Poro on neljä tähteä omaava monipuolinen hotelli. Hotelli tarjoaa Majoituspalveluiden lisäksi paljon ravintola palveluita sekä esiintyjiä Hullu Poro areenalla. Lisäksi Levitorilta läytyy Hullun Poron liiek Shopporo sekä Reindeer relax center. Hotellin asiakaskunta on hyvin vaihtelevaa ja kauden ajankohdasta riippuvaa. Joulun tienoilla asiakaskunta on lähinnä Englantilaisia, Tammikuussa Venäläisiä ja hiihtolomaviikkojen alettua Hotellilla on paljon suomalaisia.

Hotelliketju

Hotelli on yksityisen omistama, eli ei kuulu hotelli ketjuun, mutta Hotelli hullu poro on vain osa koko Hullu Poro Oy:n toimintaa.

Hotellin tuotteet

Hotelli tarjoaa paljon erikokoisia ja eri palveluilla varusteltuja huoneita. Huone koot vaihtelevat kahden hengen huoneista kuuden hengen asuntoihin. Kaikkiin hotelli öihin sisältyy aamiainen. Hotellin yhteyteen kuuluu myös Hostelli, mikä on asiakkaiden, että Hullun Poron työntekijöiden käytössä. Tuotteisiin kuuluu myös Hullu Poro penthouse, johon voi majoittua kerralla n. kymmenen henkeä. Penthousehintaan sisältyy poreammeen käyttö sekä ulkoisina palveluina voi tilata paikanpäälle kokoin, tarjoilijat sekä DJ:n.

Jakelukanavat

Hotelli on aktiviisesti mukana matkamessuilla, he markkinoivat itseään hyvin jo pelkästään omien nettisivujensa kautta, että booking, ebookers ym. varaussivustojen kautta.

Eri huonehintatyypit

Hinnat vaihtelevat paljon sesongeittain.

Suihkullinen huone 1-2 hengelle 78-188€/yö

Saunallinen huone 1-2 hengelle 78-198€/yö

Kylpyammeellinen huone 1-2 hengelle 78-198€/yö

Saunallinen perhehuone 1-4 hengelle 112-164€/yö

Huoneisto 1-6 hengelle 166-256€/yö

Saunaosasto ja kuntosali 6€/kerta (hotellin asukkaille ilmainen)

Hostelli Hullu Poro 20-80€/yö

Hullu Poro Penthouse 800€-1200€/yö

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Mainio esimerkki hotellista, joka tarjoaa eri kohderyhmille heidän tarpeitansa vastaavat tuotteet - eri majoitustyypit.