This is a free Purot.net wiki
  • View:

Arkadia Hotelli

Arkadia Hotelli, Katja Kirjavainen

Arkadia Hotelli, Tattarisuo, Helsinki

Arkadia hotelli on yksityisomisteinen hotelli eikä ketjuhotelli, jonka sijainti on siinä mielessä keskeinen Helsingin alueella, että sinne on helppo tulla ja sieltä on helppo lähteä, koska se on kaikkien etelän suurien moottoriteiden läheisyydessä. Hotellille pääsee useilla HSL:n busseilla, sekä Malmin lentokenttä on aivan hotellin vieressä. Arkadia Hotelli on perustettu syksyllä 2013, joten yritys ei ole vielä niin tunnettu kuin se voisi olla, mutta sen hyvä sijainti tuo heille näkyvyyttä, koska alueella on paljon asutusta, yrityksiä, sekä erilaisia liikuntamahdollisuuksia.

Hotelli ei tarjoa erinäisiä huonepaketteja tai palveluita, vaan nämä on järjestettävä itse. Hotellin palveluihin ja huonehintaan kuitenkin kuuluu aamiainen, ympärivuorokautinen vastaanotto, ilmainen Wi-Fi, maksuton parkkipaikka ja mahdollisuus pidempiaikaiseen majoitukseen edullisilla hinnoilla. Arkadia tarjoaa myös vaihtoehtoja liikuntarajoitteisille, sillä huoneissa on inva-WC ja helpotettu kulku hotellissa ja huoneissa. Arkadiaan voi tulla yöpymään myös oman lemmikkinsä kanssa. Hotellin yhteydessä toimii myös lounasravintola, jossa voi syödä maittavan etnisen lounaan, mutta tästä palvelusta maksetaan erikseen ravintolaan.

Huoneita on kolmea eri hinta-tasoa. Yhden hengen huone vuorokaudelle on 49,90€/yö, kahden hengen huone vuorokaudelle on 69,90€ ja perhehuone, jonne mahtuu 2 aikuista ja 1 lapsi on 89€/yö. Hinnat ovat kiinteät ja niihin on laskettu arvonlisävero. Pitkäaikaismajoittujille annetaan edullisempi tarjous tapauskohtaisesti. Arkadialla on myös tavallisimmat maksutavat, kuten käteinen, kaikkien Suomen pankkien ja yleisimpien kansainvälisten pankkien luotto- ja pankkikortit, sekä visa electronit ja suoramaksu verkkopankin kautta varausta tehdessä. Yrityksille ja pitkäaikaismajoittujille on tarjolla myös laskutusvaihtoehto.

Huoneen voi varata tai tiedustella varausmahdollisuuksia puhelimitse, sähköpostitse, kotisivujen yhteydenottolomakkeella ja booking.comin kautta. Arkadia Hotellin löytää myös seuraavilta varaussivustoilta; supersaver.fi, letsbookhotel.com, kayak.com, agoda.com.

Hotelli ei ole luokitellut itseään, mutta mielestäni hotelli voitaisi luokitella 3 tähden hotelliksi. Jokaisessa vastaremontoidussa ja modernissa huoneessa on suuri kylpyhuone ja wc, vastaanottopalvelu on ympärivuorokautinen, tiloissa on kahvila/ravintola, sekä suuri ruokailusali, jonka viihtyvyyttä on parannettu biljardipöydällä ja RAY:n pelikoneilla. Hotellissa ei ole virallista arvoesinesäilytystä, mutta hotellissa on työntekijä 24 tuntia päivässä ja hotelli huoneet saadaan lukittua. Huoneista löytyy myös tarvittavat elektroniikka-laitteet, eli televisio ja radio.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Mielenkiintoinen uutuus! Profilointi asiakassegmenttien väillä varmasti vasta hakee muotoaan.