This is a free Purot.net wiki
  • View:

Hotelli Sparre

Hotelli Sparre

HOTELLI SPARRE

 

Hotelli Sparre sijaitsee Porvoon keskustassa, noin 50 metriä torilta ja linja-autoasemalta. Hotelli on avainhotelli. Hotelli Sparrella on yksityinen omistaja, joka omistaa myös viisi muuta avainhotellia Suomessa.

 

Hotelli sopii hyvin liike- että vapaa-ajan matkustajille ja suurin osa hotellin asiakkaista on liike- ja vapaa-ajan matkustajia. Huonehintoihin sisältyvät aamiaisbuffet sekä asiakassauna. Kokoushuone ja aulabaari vastaanoton yhteydessä palvelevat myös asiakkaita.

 

Hotelli Sparressa on yhteensä 41 tilavaa huonetta. 20 kpl yhden hengen huoneita, 19 kpl kahden hengen huoneita, superiorhuone ja huoneisto, jossa 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, parveke, kylpyhuone ja wc. Perheiden käytössä ovat väliovelliset kahden hengen huoneet. Huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteita. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

 

Viikonloppuisin huonehinnat ovat aavistuksen halvempia kuin arkisin. Huoneita pystyy varaamaan esimerkiksi osoitteista: www.avainhotellit.fiwww.booking.com, www.trivago.fi

 

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, vedenkeitin, kahvia ja teetä, langaton verkkoyhteys mikä sisältyy huonehintaan, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta saatavissa vastaanotosta, televisio, radio sekä puhelin.

 

Huoneeseen on mahdollista ottaa lemmikki mukaan. Lemmikistä veloitetaan 20€/vrk.

 

Hotellin asiakkaiden käytössä on tilava sauna ja saunakabinetti. Iltasauna kuuluu huonehintaan maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin saunan vuokraus on mahdollista hotellin asiakkaille.

 

Hotellin kiinteistöllä parkkihalli, mutta paikkoja rajoitetusti on kuitenkin rajoitetusti. Autopaikka täytyy varata etukäteen. Parkki maksaa 10 eur / vrk.

 

Lähteet:

 

http://www.avainhotellit.fi/sparre/hotelli-sparre/palvelut/

 

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Mikä on huoneiden hintataso?