This is a free Purot.net wiki
  • View:

Old Town Bed & Breakfast Ida-Maria

Old Town Bed & Breakfast Ida-Maria

Old Town Bed & Breakfast Ida-Maria

 

Old Town Bed & Breakfast Ida-Maria on uniikki majoitusvaihtoehto vanhan Porvoon keskustassa Raatihuoneentorin laidalla noin 1km päässä Porvoon keskustasta. Rakennus on rakennettu 1700-luvulla ja se on peruskorjattu sisältä nykyaikaan sopivaksi vuonna 2005.

B&B Ida-Marialla eikä se kuulu mihinkään ketjuun. Huoneita on mahdollista varata puhelimitse, sähköpostilla ja booking.comista.

Bed & Breakfast Ida-Mariassa on neljä erilaista huonetta, jotka täyttävät jokaisen matkailijan tarpeet. Siellä on myös iso oleskelutila ja yhteiset wc- ja kylpyhuonetilat sekä avara sauna, joka on mahdollista varata lisämaksusta.

Huoneet ovat kaikki erilaisia, kaksi pienempää ovat samanlaisia rakenteeltaan, mutta sisustus on erilainen. Huoneiden varusteluun kuuluu puhtaat lakanat, pyyhe, kahvi, tee, WiFi ja suurimmassa huoneessa on oma tv. Huoneisiin saa ottaa myös lemmikin.  Huonehinnat ovat edullisia ja ne alkavat 85 eurosta 145 euroon.

Aamiainen kuuluu huonehintaan ja se tarjoillaan pääasiassa arkisin 7.30–10.00 ja viikonloppuisin 9.00–11.00 tai asiakkaan toiveiden mukaan. Alakerrassa oleva tila on myös mahdollista vuokrata esim. kokoustilaksi.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Bed & Breakfast majoitus tarjoaa hyvän vaihtoehdon hotellimajoitukselle. Vaihtelevatko hinnat huonetyypin vai sesongin mukaan?