This is a free Purot.net wiki
  • View:

Grand Hotel Altis

Grand Hotel Altis

Altis Grand Hotel on 5-tähden korkea tasoinen hotelli, Lissabonin keskustassa, Portugalissa. Hotellista on tullut maamerkki Lissabonin kansalaisille sen keskeisen sijainnin ansiosta. Hotellin korkealuokkainen palvelu ja luokitus vetää asiakkaita puoleensa. Hotelli kuuluu omaan Altis-ketjuun.

 

Hotelli on rakennettu 1973, jonka jälkeen se on kunnostettu muutamaan kertaan. Hotellin viime kunnostus aloitettiin vuonna 2011 ja se päättyy 2014. Hotellissa kunnostetaan 200 uutta deluxe-huonetta, vastaanotto aula, yleiset tilat, baarit ja kokoustilat. Uudistusta juhlistetaan myös avaamalla uusi spa ja kunnostamalla uima-allas alue, johon lisätään sauna, hammam, kuntosali ja kauneudenhoitohuoneita.

 

Hotellissa on 300 huonetta joihin sisältyy 12 sviittiä. Erikseen löytyvät 18 kokoustilaa, joihin mahtuu 8-750 henkilöä.

 

Sieltä löytyy viittä eritasoista huonetta, Superior-, Deluxe- ja Premier Deluxe- huoneet ja Junior ja Ambassador sviitit. Superior huoneet ovat tämän hotellin vaatimattomimmat huoneet ja ne sijaitsevat hotellin alimmissa kerroksissa. Isoimmat ja kalleimmat huoneet ovat Ambassador sviitit, jotka ovat yhteensä 50m2 (mukaan lukien parveke), nämä sviitit sijaitsevat 11. kerroksessa.

 

Hotellin voi varata esim. hotellin omilta sivuilta ja booking.com:ista.

 

Hotellissa on kaksi ravintolaa ja kaksi baaria. Kummassakin tarjoillaan lounas ja illallinen, mutta toisesta saa vain aamiaista. Hotellin baarit ovat auki aamusta yömyöhään.

 

Lähteet:

http://www.altishotels.com/EN/HotelAltisLisboa/Hotel-Lisbon/

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Grand hotelli on aina korkean palvelutason lupaus asiakkaalle.
Millainen on hotellin hintataso?