This is a free Purot.net wiki
  • View:

Kylpylähotelli rantasipi Aulanko Hämeenlinna

Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko

Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, Hämeenlinna

 

Rantasipi Aulanko on perustettu vuonna 1938 ja se kuuluu rantasipi hotelliketjuun. Pakettituotteita on mm. golfloma Hämeenlinnassa, Liikunnan riemuja perhepaketti sekä kylpyläloma ja laskettelua kalpalinnassa. Kylpylähotellin jakelukanavat ovat hotellin omilla nettisivuilla sekä booking.comi ja agoda.com.

Se tarjoaa monipuolisia majoitusmahdollisuuksia kaikenkokoisille seurueille: hotellihuoneista ja perhehuoneista upeisiin designsviitteihin ja upouuteen loma-asunto aulangonrantaan.

Huoneita siellä on yhteensä 246 kappaletta. Kaikissa huoneissa on suihku, osassa on myös amme. Huoneet sijaitsevat hotelliosassa, josta on suora sisäänpääsy kylpyläosastolle. Osassa huoneista on parveke. Huoneista on näkymä järvelle, golfkentälle, puistoon tai pihalle.

Aulangolla viihtyvät kaikki, jotka hakevat hyvinvointia liikunnasta, kylpylästä ja erilaisista hoidoista ja sen takia asiakkaat ovat suurimmaksi osaksi liikkumisesta ja luonnosta kiinnostuneita ihmisiä.

Uudessa kylpylässä on 25 metriä pitkä kuntouintirata, monitoimiallas porealtaineen, erilaisia vesihierontapisteitä, laguuni, kylmävesialtaita, liukumäki, pienten lasten allas sekä 34 neliömetrin ulkoallas.

Kylpylässä toimii myös allasbaari ja kahvila-ravintola. Rakennuksissa toimii myös hoito-osasto ja hyvinvointiklinikka.

Erityisryhmät ja esimerkiksi liikuntarajoitteiset on otettu hyvin huomioon suunnittelussa, heitä varten on molempiin suurempiin altaisiin rakennettu tasonostimet ja sähköpyörätuolille löytyy oma latauspiste

Luokittelisin kylpylähotelli Rantasipi Aulangon 4 Tähden hotelliksi, koska huoneet ovat sisustettu ja varusteltu korkeatasoisesti sekä seurustelutilat ja vastaanottoaulat ovat tilavia

 

 

 

 

 

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Hotelli Aulanko on yksi Suomen perinteisimmistä hotelleista. Se on selkeästi lomahotelli, mutta sesongin mukaan tarjoaa myös kokouspalveluja niin päiväkokouksiin kuin yöpyvillekin.